• 0758 053 133
  • contact@lampadar.ro

Curatare candelabre

  • Home
  • /
  • Curatare candelabre

Servicii de curatare candelabre si corpuri de iluminat

 

Candelabrele și corpurile de iluminat sunt frumoase, dar necesită o întreținere regulată pentru a-și păstra frumusețea. În timp, corpurile de iluminat sunt predispuse la oxidare și murdărie și necesita curățare și întreținere în mod regulat. Corpurile de iluminat sunt, de asemenea, predispuse la deteriorare atunci când sunt montate in zone accesibile sau lovite accidental cu un obiect, cum ar fi un dop de șampanie.

Venim in intampinarea dvs. cu servicii de curățare ce vor aduce corpurile de iluminat gloria de odinioară. Curățăm, reparam și reconditionam la comandă corpuri de iluminat  – candelabre, lustre, aplice  sau lampadare. Fie că este vorba de curățare, reparare sau înlocuirea unui braț deteriorat, un geam de sticlă sau turnarea unei piese lipsa, vom gasi solutia optima pentru a vă readuce candelabrul la starea inițială.

Cel mai eficient mod de a curăța un candelabru este folosind o soluție de curatare formata din apă distilată și alcool izopropilic care funcționează bine în îndepărtarea murdăriei și a resturilor fără a provoca daune.

Începutul procesului de curățare a unui corp de iluminat implică demontarea lui prin îndepărtarea tuturor părților detașabile, cum ar fi becurile, abajururile, cristalele. În afară de becuri, toate componentele detașabile sunt spălate manual, uscate, curățate cu soluția de curățare a candelabrelor și lustruite până când strălucesc.

Înainte de a lucra la cadru, toate pânzele de păianjen sunt îndepărtate de pe tavan și din zona înconjurătoare.

Folosind o perie cu peri moi, toată murdăria și resturile sunt îndepărtate de pe lanț, cadru, coloană, brațe și componentele rămase nedemontate de pe corpul de iluminat. O cârpă de curățare este utilizată împreună cu soluția de curățare a candelabrelor pentru a curăța cadrul și fiecare parte ramasa, apoi cu o carpa uscata se obtine luciul.

În timpul acestui proces, avem oportunitatea pentru a repara o defectiune minora, o conexiune intrerupta, un brat nealiniat sau inlocuirea unui bec ars.

În cele din urmă, odată ce cadrul a fost curățat și lustruit, candelabrul este reechipat cu componentele care au fost spălate și lustruite manual și voila – candelabrul arată acum uimitor!

Vă recomandăm în această etapă finală să înlocuiți becurile cu becuri LED ecologice, care sunt bune pentru mediu, deoarece folosesc mult mai puțină energie pentru a funcționa și vă vor economisi bani!

Lampadar.ro oferă si servicii de reparații pentru a vă aduce corpul de iluminat deteriorat sau neglijat înapoi la starea sa originală. În funcție de nivelul de reparații necesare candelabrului sau corpului dvs. de iluminat, oferim de obicei acest serviciu în atelierul nostru sau la fața locului pentru reparații minore. Pentru a vă repara corpul de iluminat in atelierul nostru, il vom deconecta in siguranta, vă vom înlocui candelabrul cu o lampa provizorie, il vom împacheta și transporta cu atentie.

Ar fi păcat să permiteți unui corp de iluminat antic să stea într-o cutie sau depozitat deoarece nu a fost electrificat. Un serviciu complet de cablare va implica ambalarea și colectarea candelabrului dumneavoastră pentru a fi transportat în siguranță și adus a atelierul nostru. Va fi cablat , reparat dacă este necesar, returnat și, dacă este cazul, montat.

Toate serviciile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri.

 

Sunați-ne la 0758 053 133 sau trimiteți un e-mail la contact@lampadar.ro și vă putem sfătui cu privire la serviciile noastre ce vor aduce frumusețea originală a corpului dvs. de iluminat.

Contactează-ne