24
Sep

Modul in care lampile LED influenteaza arhitectura

Sitemele de iluminat tip LED funcționează pentru a servi și îmbunătăți arhitectura, nu doar ca un accesoriu. Crează o experiență spațială coerentă fiind o intersecție intre artă (arhitectură) și tehnologie (iluminat).

Fie ca este comercial sau rezidențial, iluminatul arhitectural are la bază proiectarea ce implică atât aspecte de fizica si inginerie, dar și  elmentele de finețe ca efectele psihologice și fiziologice ale luminii.

În afară de estetica, luminile LED sunt cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de iluminat, datorită avantajelor sale:

  • Durată de viață mai lungă
  • Utilizează mai putina energie în comparație cu alte becuri
  • Becurile mici pot fi instalate aproape oriunde
  • Eficiență

Lumina LED oferă o varietate de opțiuni de iluminare care se vor potrivi oricărei părți a vieții tale.

  1. ILUMINAT OFFICE: Iluminat interior si exterior pentru birouri si clădiri administrative

Mediul de la birou are nevoie să fie stimulant din punct de vedere creativ prin iluminare. Lumina este de o importanță esențială în mediile de lucru orientate spre cunoaștere, care se concentrează asupra oamenilor. Lumina poate contribui în mod semnificativ la calitatea camerei și poate sprijini dialogul și concentrarea. Conceptele de iluminat cu sisteme LED,  răspund nevoilor unei societăți conectată digital, dinamică.

  1. ILUMINAT REZIDENȚIAL – Iluminat interior și exterior pentru zone de locuit, unități sanitare și unități de îngrijire

Proiectarea locului în care trăim merită toată atenția noastră, deoarece acestea reflectă atitudinea noastră față de viață și oferă un loc de refugiu de la viața de zi cu zi. Acasă, vrem să fim cu oameni pe care îi iubim și pe care îi prețuim. Lucram, mancam, citim, dormim, ne jucam, gândim – cu greu un alt loc ar putea combina o astfel de diversitate de funcții pe un spațiu atât de mic ca si locul în care trăim. Soluțiile de iluminat tip LED aduc această flexibilitate în orice situație. Utilizarea sistelemelor custom LED crează în mod fiabil o atmosferă de individualitate și bunăstare.

  1. ILUMINAT WELLNESS – Iluminat interior si exterior pentru facilitati de wellness, piscine, facilitati sportive si stadioane

Sistemele de iluminat cu LED, emit o lumină eficientă și plăcută ochiului și au un impact pozitiv asupra atmosferei din cameră, care se poate traduce și printr-o stare de spirit mai bună. Efectele rezultate creează o atmosferă unică – cu beneficii vizibile atât pentru personal, cât și pentru clienți. Lampadar.ro oferă soluții de iluminat LED cu o diversitate de opțiuni scenografice pentru situații de cameră care transmit rasfat și plăcere.

 

  1. ILUMINAT CULTURA – Iluminat interior si exterior pentru muzee si galerii

Colectarea, conservarea, cercetarea și expunerea – aceste chei de boltă ale activităților muzeale au fost stabilite în urmă cu peste 200 de ani ca parte a Iluminismului european și caracterizează activitatea în muzee publice, galerii și colecții private până în prezent. Fiecare dintre aceste sfere individuale de lucru sunt acum prevăzute cu iluminat adecvat datorită posibilităților de iluminat cu LED-uri de înaltă calitate, fără a fi nevoie să facă compromisuri în ceea ce privește experiența vizuală și conservarea artei.

  1. ILUMINAT OSPITALITATE – Iluminat interior si exterior pentru hoteluri, baruri, restaurante,

Proiectele gastronomice de astăzi sunt un teren de testare și o platformă pentru idei, concepte și tendințe noi. Promisiunea bucătăriei rafinate este subliniată de un interior cu caracter unic. Fie că este vorba de hoteluri, restaurante tematice sau baruri, fiecare concept aplicat gastronomiei necesită un cadru pitoresc pentru a transporta și a comunica tema relevantă. Lampadar.ro oferă soluții de iluminat LED cu o diversitate de opțiuni de personalizare.

  1. ILUMINAT COMERCIAL – Iluminat interior si exterior pentru retail, retail alimentar, centre comerciale si dealeri auto

În această eră a cumpărăturilor online, puterea vânzarii offline se găsește în experiența reală, spațială, a mărcilor și a mărfurilor. Lumina nu numai că prezintă produsele, dar determină, atmosfera, și, prin urmare, consolidează experiențele de cumpărături directe.