• 0758 053 133
  • contact@lampadar.ro

Despre Noi

hand-made

In viata fiecaruia dintre noi mediul inconjurator, locul in care ne desfasuram activitatile precum si energia oferita de acesta au un rol extrem de important intrucat acestea ne pot ghida pe calea succesului. Spre exemplu, daca la locul de munca biroul este organizat tindem sa fim mai calculati si mai rigurosi in ceea ce facem. Pe de alta parte, acasa este indicat sa ne inconjuram de lucruri care sa ne inspire relaxare, pace si liniste pentru a reusi sa pastram un echilibru al vietii.

In acest context, corpurile de iluminat prezinta o deosebita importanta in crearea ambientului ce ne inconjoara si pot transforma caminul intr-o oaza de lumina si arta, invaluind locuinta in energie pozitiva.

Lampadar.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii personalizate, produse finite realizate 100% manual in Romania, oferindu-va astfel produsul perfect, conform celor mai exigente cerinte.

Obiectivul nostru se poate rezuma in 3 cuvinte: maiestrie, unicitate si personalitate. Pentru fiecare proiect impletim tehnicile maestrilor nostri cu personalitatea dumneavoastra pentru a oferi un produs finit unic, plin de valoare si sens.

De ce Lampadar ?

Raport Calitate – Pret Excelent

Pastram raportul calitate-pret echilibrat oferind produse realizate 100% manual cu un design si o calitate superioara la un pret rezonabil.

Inovatie

Cream produse unicat, potrivim materialele moderne si cele clasice, folosim metode si tehnice inovatoare de prelucrare pentru rezultate deosebite.

Oferta Completa

Realizam game complete de corpuri de iluminat (aplica, lampa de tavan, lampa de masa,  lampadar, candelabru) pentru fiecare model in parte.

Materialele Utilizate

Principalul material folosit in realizarea produselor noastre este fierul forjat. Acesta se evidentiaza atat prin rezistenta sa de-a lungul timpului, cat si prin aspectul intim si cald, creand un aer nemuritor si innobiland incaperea in care este situat.

Atunci cand metalul este incalzit pana la incandescenta, ajungand in stare plastica, acesta este modelat manual prin metoda traditionala pentru a fi obtinut fierul forjat, numit astazi, fierarie de arta.

Fie ca vrei sa-ti impodobesti caminul sau vrei sa faci o surpriza memorabila, te asteptam cu drag pe lampadar.ro!

Prelucrarea Fierului Forjat

Testimoniale